Set Rogen opisao kako je Tom Kruz pokušao da ga vrbuje u sajentologiju 1Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Nakon jedne šale koju je Džerod Karmajkl napravio tokom dodele Zlatnih globusa na račun Toma Kruza, isplivao je snimak u kome Set Rogen objašnjava kako je Kruz pokušao da ga vrbuje u sajentologiju.

Naime, Džerod Karmajkl bio je voditelj dodele i u jednom trenutku se pojavio sa tri statuete, za koje je rekao da su to baš one koje je Kruz demonstrativno vratio 2021. zbog kritika da u organizaciji koja stoji iza dodele nema raznolikosti.

Set Rogen opisao kako je Tom Kruz pokušao da ga vrbuje u sajentologiju 2
Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Karmajkl je rekao da bi bilo dobro da se statuete zamene za bezbedan povratak Šeli Miskavidž. Ona je supruga Dejvida Miskavidža, lidera sajentološke crkve, koja nije viđena u javnosti od 2007, za koju mnogi veruju da je nestala ili nešto još gore, uprkos tvrdnjama policije.

Tada je ponovo isplivao snimak Seta Rogena koji je u podkastu Hauarda Sterna rekao da je Kruz svojevremeno pokušao da mu objasni istinu o sajentologiji, a sve to u prisustvu reditelja Džada Apatoua.

„Ako mi date da vam kažem o čemu se zaista radi… Ako mi dozvolite, samo mi dajte 20 minuta, da vam zaista kažem u čemu je stvar, reći ćete ‘Nema je*ene šanse'“.

Rogen kaže da su se i on i Apatou pogledali i da se tada upitao da li je dovoljno mentalno jak da ga ne uvuku u sve to, jer ako su uvukli Kruza, mogu svakoga, ali je Apatou odgovorio: „Ajde bolje da pričamo o filmovima i tako tome“.

Izvor: Page Six

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari