Snima se film o životu Britni Spirs 1Foto: Printscreen

Turbulentan život pevačice Britni Spirs naći će se na filmu. Glavnu ulogu igraće mlada australijska glumica Nataša Baset, koja je glumila u filmu „Hail, Caesar“.

Film će se zvati jednostavno „Britney“, a ovako ga opisuje producentska kuća Lifetime: „Britni Džin Spirs je bila tek mlada devojka iz Luizijane koja je želela da se probije na muzičkoj sceni kad je njen talenat postao jasan svima oko nje… Nakon toga je svaki njen korak bio planiran, a Britni je našla utehu u kolegi pevaču Džastinu Timberlejku. Nažalost, kako je njena karijera napredovala, njen privatni život se „raspao“, naročito nakon razvoda roditelja i raskida s Džastinom“.

U daljem saopštenju, kako prenosi MTV.rs,  podsećaju kako se uskoro njeno ponašanje „pomračilo“, kao i njena karijera. Na brzinu se venčala s prijateljem iz detinjstva Džejsonom Alenom Aleksanderom, 2004. godine, ali je brak ubrzo poništen. Iste godine usledilo je i venčanje s plesačem Kevinom Federlajneom sa kojim je dobila dvojicu sinova. Nakon tri godine i taj brak se raspao, a tabloidi je sve vreme nisu puštali na miru.

„O njenom životu svi su pričali i Britni je došla do ivice, brak se raspao, izgubila je starateljstvo nad sinovima. Ali uprkos nevoljama, izborila se i ponovo izgradila karijeru, dokazujući svima da je bezvremenska snaga u svetu zabave“, navodi se.

Film se neće prikazati pre 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari