Sting ponovo u Areni 17. septembra (VIDEO) 1Sting Foto: EPA/PAUL BERGEN

Svetski poznati muzičar Sting, u okviru svoje najnovije turneje „57th & 9th World Tour“ dolazi u Srbiju, a beogradski koncert biće održan 17. septembra u Kombank Areni.

Na najnovijoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista Dominik Miler, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus Miler (gitara) i specijalni gost Džo Samner, kao i harmonikaš Persi Kardona iz sastava „The Last Bandoleros“.

Gitarski vođena turneja „57th & 9th“ počela je u Severnoj Americi u februaru ove godine i do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije.

Stingov 12 solo studijski album pod nazivom „57th & 9th“, je njegov prvi rok/pop projekat posle više od decenije i objavljen je u novembru za A&M/Interscope Records.

Ulaznice za koncert u Beogradu biće u prodaji od srede, 21. juna, dok članovi zvaničnog Sting.com fan kluba, ulaznice mogu naručiti dan ranije, u utorak, 20. juna preko sajta www.sting.com/tour.

Ulaznice u regularnoj prodaji biće po cenama od 2.990 dinara i naviše na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet Centra Beograda, Doma Omladine i Ušće Shopping centra i online: www.kombankarena.com, www.eventim.rs, navodi se u saopštenju.  

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RKyh2kYOdOk]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari