“Toplo zimsko veče” Lene Kovačević u Zvezdara teatru 31. januara 1

Naša poznata džez i pop pevačica, kompozitorka i tekstopisac Lena Kovačević, gostovaće na sceni Zvezdara teatra 31. januara, a ovaj muzički događaj naslovljen je kao “Toplo zimsko veče”, i svojevrsno putovanje kroz njene hit singlove, nove pesme i numere iz filma “Nije loše biti čovek”, koji su od njegove premijere decembra 2021. takođe postali hitovi.

Lena Kovačević je ostvarila internacionalnu karijeru – nastupala je na brojnim festivalima u Evropi, gde je imala priliku da sarađuje s američkom džez pevačicom Di Di Bridžvoter, kvintetom Najdžela Kendija, holandskom muzičarkom Kendi Dulfer i drugim svetski poznatim izvođačima.

Njen prvi singl na engleskom jeziku, „Pick up“, za koji je komponovala muziku i napisala tekst, 2016. godine objavio je producent Godfri Dajmond, poznat po saradnji s Glorijom Gejnor, bendom Aerosmit i drugim slavnim muzičarima.

Lenina pesma „Pick up“ predstavljena je u emisiji „The Marc&Mura Show – Studio 54“, i emitovana je na čuvenoj američkoj radio stanici „Sirijus Iks-Em“ („Sirius XM“).

I njen singl “Café” takođe je doživeo internacionalni uspeh, muzika i glas Lene Kovačević danas se čuju od Holandije, Belgije, Nemačke, Grčke, Italije, Kipra, Turske (gde je zauzele i naslovne strane uticajnih magazina), do Amerike, Afrike i Turske.

Singl “Cafe” doživeo je internacionalni uspeh i učinio da se Lena kao umetnik iz Srbije nađe na naslovnim stranama značajnih magazina u Turskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari