NovaTV Nova

Televizija Nova iz meseca u mesec niže uspehe i postavlja nove rekorde gledanosti, te se tako u martu pozicionirala kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, sa šerom 13,29%*.

TV Nova beleži rast za fenomenalnih 20% u odnosu na mart prošle godine, što dolazi kao još jedna potvrda velikog poverenja gledalaca.

Vikend iza nas takođe je zabeležio vrhunske rezultate. TV Nova je u subotu bila ubedljivo najgledanija televizija u zemlji, sa 15,18% šera*.

Tog dana Nova je imala apsolutno najgledaniji jutarnji program – emisija „Pokreni se“ koju vodi i uređuje Danilo Mašojević bila je u samom vrhu gledanosti sa šerom od 18,65%*. Tokom večeri publika je u još većem broju bila pred malim ekranima, te je kultna satirična emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ zabeležila šer od 20,25%*, a zatim najpopularniji šou program Survivor šer od 26,31%*, čime su i ove emisije iza sebe ostavila sve televizije sa nacionalnom frekvencijom i Javni servis.

TV Nova zahvaljuje gledaocima na poverenju i nastavlja da donosi najkvalitetniji medijski sadržaj!

Izvor podataka: TV Beat

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari