Ukrajina više nije favorit: Svetske kladionice o tome ko će dobiti najviše glasova žirija na Evroviziji 1Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Ukrajina je nedeljama već na prvom mestu po šansama za pobedu na ovogodišnjoj Pesmi Evroviziji po svim svetskim kladionicama. Međutim, nakon održavanja dve polufinalne večeri kladioncie su značajno promenile kvote.

Kada je reč o šansama za pobedu na Pesmi Evrovizije, ali i tome ko će dobiti najviše glasova publike večeras Ukrajina je i dalje ubedljivi favorit.

Međutim, kvote za to ko će dobiti najviše glasova stručnih žirija svih zemalja od danas je predstavnik Velike Britanije, iako je Ukrajina i u toj kategoriji dugo bila favorit.

Italija se, takođe, dugo nalazila na drugom mestu na kladionicama, odmah iz Ukrajine, ali je poslednjih dana na četvrtom mestu, posle Britanije i Švedske.

Predstavnica Srbije, podsetimo, od četvrtka uveče, do kada je bila na 10. mestu, od sinoć je šesta po šansama za pobedu u večerašnjem finalu.

Po šansama da osvoji najviše glasova publike, Konstrakta je na osmom mestu, a na 10. mestu po kvotama ko će dobiti glasove žirija.

Ukrajina više nije favorit: Svetske kladionice o tome ko će dobiti najviše glasova žirija na Evroviziji 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.