Ulaz na Beer Fest bez uslova konzumacije: Objavljeno uputstvo za povraćaj sredstava koja su unapred uplaćena 1Foto: K. Bondžulić/Danas

Belgrade Beer fest sinoć je zvanično otvorio svoje kapije za sugrađane i posetioce iz brojnih zemalja sveta, a uprkos velikim vrućinama, Beograđani su se masovno odazvali jednoj od omiljenih gradskih manifestacija.

Kako javljaju organizatori, već prvog dana posetioci imali su prilike da uživaju vrhunskim nastupima nekih od velikih svetskih i regionalnih zvezda na glavnoj festivalskoj bini, a veče je obeležilo himnično pevanje najvećih hitova Hladnog piva i Bajage i Instruktora.

Tommy Emmanuel prvi put je nastupio na Ušću, gde je sa publikom nesebično podelio maestralne zvuke na svojoj gitari, dok su atmosferu do usijanja doveli hrvatski pankeri Hladno Pivo, uveliko poznati po energičnim nastupima i rado viđeni gosti Belgrade Beer Festa.

Kulminacija večeri nastupila je uz koncert Bajage i Instruktora, koji su još jednom pokazali abog čeha su jedan od najvoljenijih muzičkih grupa na ovim prostorima. Njihova muzika uspela je da razbije barijere i “generacijski jaz”, te su i ovaj put uz njihove hitove pevali posetioci svih godišta.

Veliku pažnju privukla je i Moto Plaz bina, gde su na samom otvaranju festivala nastupili Bijelo Dugme tribute, Rock ko Fol i Django & Spacecowboys, a ubedljivo najveća atrakcija ove zone bio je „zid smrti“.

Ni ostale zone nisu zaostajale budući da su Luna park i Silent Disco bili prepuni ljudi koji su imali priliku da uživaju u bogatoj ponudi zabavnog festivalskog programa te da posete ringišpile i da igraju uz kanal sa muzikom koja ih vozi. Craft Beer Land i Beer zone ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a okupile su desetine hiljada ljubitelje piva na mestu na kom se kreira magija zanatskih ukusa.

Festival se u punoj snazi nastavlja i večeras, a kapije se i danas otvaraju u 18h. Glavnu binu otvara nastup Dece loših muzičara u 20.30h, nakon čega će u 22h biti održan koncert jednog od najvećih regionalnih zvezda Massima.

Posetioce u 23h očekuje nastup Kosheen, dok će se glavna bina posle ponoći pretvoriti u ogroman plesni podijum jer je za 1h zakazan Nipplepeople, a u 2.15h publici će se predstaviti jedan od omiljenih izvođača nove generacije Luka Rajić. Na Moto Platz bini, koja se brzo ustoličila kao jedna od omiljenih zona festivala, danas će nastupiti Džepovi u 21h, Atomsko sklonište u 22.30h, kao i Penthouse bend u ponoć.

Objavljeno je uputstvo za povraćaj sredstava koja su unapred uplaćena (uključujući i sve one koji su tokom prethodne večeri platili konzumaciju za ulazak na koncertnu zonu festivala).

Povraćaj novca

Svi koji su novac uplatili putem eFinity aplikacije ili putem kartice za plaćanje, mogu svoj novac da refundiraju na dva načina:

1) Refundacijom na uplatnom mestu na festivalu (Ulaz 1, od 18-02h za vreme trajanja festivala, do nedelje, 21. avgusta)

2) Slanjem upita za refundaciju na: [email protected]

Do kraja Belgrade Beer Festa ulaz u Cloud i Koncertnu zonu je SLOBODAN, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo GOTOVINOM i PLATNIM KARTICAMA.

U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1500 dinara.

Više informacija o festivalu može se pronaći na sajtu belgradebeerfest.com.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari