Van Gogh predstavio novi spot za pesmu „Kakvo divno veče“ (VIDEO) 1Van Gogh arhiva

– Svoj 35. rođendan, grupa Van Gogh obeležila je reizdanjem albuma „More bez obala“ iz 2019. godine i spotom za pesmu „Kakvo divno veče“, koji je ujedno i četvrti spot sa aktuelnog albuma – navedeno je u saopštenju za medije.

Kako se dalje ističe, u režiji Dejana Senića, spot je tokom 2019. godine sniman na lokacijama Barske regije, Skadarskog jezera i prostoru solane, u ambijentu netaknute prirode. Kroz priču o cikličnosti života, članovi grupe Van Gogh se slikom vraćaju na neka od mesta gde su kao deca provodili svoje letnje raspuste.

Pravljenjem suptilne paralele prikazana je veza čoveka i prirode, ali i njihova sličnost.

Reditelj Dejan Senić koji je prvi put radio spot za Van Gogh kaže da su energija, raspoloženje i komplet atmosfera na snimanju bili fenomenalni, kao i da je veliko zadovoljstvo bilo sarađivati sa Đuletom, Srbom i Gagom:

– S obzirom na to da živim na moru, naziv albuma “More bez obala” me je inspirisao da osmislim i uradim spot. Negde sam ranije pročitao da su Đule i Srba kao klinci provodili svoje letnje raspuste na moru duž cele Barske regije i hteo sam slikom da oživim njihova sećanja na vreme provedeno na letnjim raspustima. Od svih pesama sa albuma, odabrao sam “Kakvo divno veče” jer sam u njoj prepoznao magičnu, primorsku, a ujedno i vanvremensku atmosferu – kazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari