Večeras snimak Amire, ČBS i KBO! na Arsenalu 10 1Foto: Printskrin/YouTube

Jubilarni Arsenal 10 obeležili su prethodnih večeri nadahnuti online nastupi, bez prisustva publike, Amire Medunjanin, Lee Dobričić, Čoveka bez sluha i KBO.

Odlomke nastupa možete pogledati u večerašnjem pregledu (21:00) na zvaničnoj strani festivala https://www.facebook.com/

“Deset godina Arsenal Festa. Online izdanje nažalost, ali ništa to ne umanjuje ljubav prema muzici i umjetnosti. Tu smo na moje ogromno zadovoljstvo… Moramo se vidjeti i slijedeće godine”, rekla je Amira Medunjanin tokom nastupa sa harmonikašem Mustafom Šantićem.

Frontmen pank rok benda ČBS Miki Radojević rekao je da mu kao velikom zaljubljeniku u festival, na koji je često dolazio i kao posetilac,”nije postojala dilema da li svirati bez publike”, poručivši da treba da se “i dalje gaji ljubav prema Arsenalu, jer to je nešto naše”.

“Ako preteknemo Koronu sledeći Arsenal moraće se zvati Survivor Arsenal. Ko preživi doći će. Nadam se da ćemo preživeti i svi pevati ‘I Will Survive’ pošto sam čuo da će to biti himna Arsenala 11”, rekao je KBO! frontmen Saša Vujić Vuja.

Didžej Lea Dobričić priznaje da je čudno nastupati samo pred kamerama i osobljem festivala pred praznim Garden-om, pošto zna iz ranijeg iskustva da Arsenal “ima super energiju i publiku”, ali se nada da će ljudi sada uživati daljinski u nastupu, u iščekivanju Arsenala 11, jer “sledeće godine rokamo jako!”

Arsenal Fest 10 biće nastavljen u ponedeljak 14. septembra svirkom uticajnog kantautora Nikole Vranjkovića, a slede duhoviti reperi Kruševac geto i mladi muzičar Kendi 15. septembra, dok u završnici festivala, sa Garden Stage-a u kragujevačkoj “Zastavinoj bašti”, pratimo 16. septembra kultne Kanda, Kodžu i Nebojšu i alternativce Larsku.

Iz Long Pleja organizatora Arsenal festa poručuju sve online nastupe možete pratiti od 21:00 preko https://www.facebook.com/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari