Drugi po redu Beer Fest održaće se od 01. do 03. jula u Vrnjačkoj Banji. Organizatori festivala, Turistička organizacija Vrnjačke Banje i Beogradska kulturna mreža, najavili su bogat muzički program. Festival će otvoriti Zvonko Bogdan, zatim će uslediti nastup Atomskog skloništa i, na kraju večeri, grupe Negativ, dok će od dva sata iza ponoći muziku puštati DJ GroovyMan.


– Uživamo da sviramo u dobro društvu, posebno u letnjem periodu, zbog mogućnosti nastupa na otvorenom. Ovo je i poslednji koncert koji sviramo sa starim pesmama, jer upravo pripremamo novi CD – rekla je Ivana Peters iz Negativa.

Drugog dana festivala nastupiće Ođila, trubači Dejana Petkovića, EKV tribute band i grupe Osvajači i Van Gogh. Festival će u nedelju zatvoriti Garavi sokak, Queen tribute band, zatim Kiki i Piloti, kao i Dejan Cukić i Spori ritam bend, nakon čega će od ponoći do ranih jutarnjih sati publiku zabavljati DJ Mouse uz Mainstream Diskoteku.

Prvi Beer fest u Vrnjačkoj banji održan je prošle godine i okupio je, tokom tri festivalske večeri, više od 50.000 ljudi. Ulaz je bio takođe besplatan, po uzoru na već standardni sistem ulaska koji važi i u Beogradu na Belgrade Beer festu. Ove godine, festival će se održati na fudbalskim terenima Sportskog centra „Raj“. Program svakog dana počinje od 18 sati, nastupima neafirmisanih bendova, zatim od 20 časova sviraju afirmisani izvođači, nakon čega slede nastupi DJ-eva. Ulaz je besplatan, a moto ovogodišnjeg festivala je „Zabava za sve“, tako da će posetioci imati priliku da uživaju u dobroj atmosferi i muzici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari