Sergej Trifunović za Danas: Ma kakav crni incident, ja bacam telefone u pozorištu već 20 godina

Ostavite komentar


  1. Gledala predstavu u Beogradu i smetalo mi je ponasanje Trifunovica. Da, u publici je bila gospodja koja je zaboravila da iskljuci zvuk i odmah je to ispravila ali reakcija ovog glumca je neprimerena i nevaspitana. Izigravanje Boga, nipodastavanje publike, tako Trifunovic sebe dozivljava. Ne dopada mi se i nakon ove predstave nemam zelju da ga ponovo gledam u bilo kojoj predstavi. Dozivljavam ga kao bahatog, nevaspitanog i umisljenog coveka.

  2. Сергеј Трифуновић је ГЕНИЈЕ. Овдашњи медији, жељни сензације, упорно овај догађај називају инцидентом. Није било никаквог инцидента, глумац је реаговао у духу лика који тумачи. Свака част на виспрености и креативности. То могу само врхунски глумци.

  3. A sta bi bilo da mu publika zvizdi na kraju predstave, na sta ima prava ako je nezadovoljna? Hoce li u toj situaciji da izbaci celu salu napolje? Ovaj covek daje sebi mnogo za pravo.

  4. Vi zaista pojma nemate ! Glumcu koji je na sceni je potreban mir da bi mogao da se skoncentrise na ulogu ( tekst i pokret ) ! Nevaspitanje i bahatost je imati ukljucen mobilni telefon a kamoli ga koristiti ( zato postoji flugmodus !) . Njegova reakcija je na mestu a neki vasi komentari – nisu !!!

  5. Bravo za Sergeja! Nije on sam u toj borbi protiv primitivizma, mnogi glumci širom sveta su prisiljeni da prekidaju predstave iz sličnih razloga. Čuveni italijanski glumac Toni Servilo (pamtimo ga po glavnoj ulozi u filmu Velika lepota) je pre nekoliko godina nakon 15 minuta izvođenja prekinuo pozorišni predstavu Elvira, prišao gledaocu koji je neprekidno koristio mobilni telefon i povišenim tonom rekao: „Da li smo završili sa telefoniranjem? Ovde na bini su stvarni ljudi, ovo nije televizija! Nastavljamo od trenutka kada Elvira utrčava na scenu, zahvaljujem se!“. Posle njegovih reči salom se prolomio gromoglasni aplauz.

  6. Сергејево понашање је одувек заиста за пример. Одмерен, пристојан, увек пажљив према околини.
    Како му се десило тако нешто?!
    Умишљени пропали политичар, одличан глумац и ништа више од тога.
    Кад би могао само да глуми и ни милиметар више од тога….

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.