"Noć muzike" u nedelju 29. avgusta na Tašmajdanu 1Foto: promo

Najveći tradicionalni koncert klasične muzike pod otvorenim nebom, Noć muzike, ove godine Beograđanima će predstaviti potpuno neočekivani spoj žanrova zadržavajući se u tradicionalnim okvirima virtuoza simfonijskog orkestra, saopštili su organizatori.

U nedelju, 29.avgusta, na dobro poznatom mestu stadiona Tašmajdan, beograđani, i svi drugi posetioci uživaće u „sukobu“ melodija vanvremenskih ostvarenja legendarne ABBE i jednog od najpopularnijih metal bendova svih vremena Metalike. 

Sa početkom u 20:30h, iz violina, flauta i ostalih instrumenata izaći će „Dancing Queen“, „Enter sandman“ i druge numere koje su obeležile istoriju muzike druge polovine dvadesetog veka.

Partneri ovogodišnje Noći muzike su grad Beograd i Centar beogradskih festivala. 

Kao i svih prethodnih godina, ulaz na koncert je besplatan. U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, posetiocima ce biti potrebna potvrda o vakcinaciji, potvrda o preležanom kovidu-19, negativni PCR test ili negativni antigenski test. Takođe, na licu mesta biće omogućeno testiranje antigenskim testom o trošku posetioca.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari