simpsonoviFoto: FOX / Planet / Profimedia

Iako je iz jedne novije epizode Simpsonovih zaključeno da Homer više neće daviti Barta, oglasio se jedan od tvoraca serije da kaže kako to nije istina.

Džejms L. Bruks, jedan od tvoraca Simpsonovih, rekao je za magazin People da se u seriji ništa neće promeniti.

Da podsetimo, u novijoj epizodi pod nazivom McMansion & Wife, Homer kaže kako se „isplatilo davljenje Barta“, a potom dodaje da se šali i da to više ne radi, jer su se „vremena promenila“.

https://twitter.com/BabyLamb5/status/1719897326482030792

Bruks je na to rekao: „Nemojte ni na trenutak da pomišljate da išta menjamo“.

Potom je pokazao ilustraciju Homera koji davi Barta, jer njegov sin drži telefon sa naslovom „Simpsonovi: Nema više davljenja“.

A u mehuriću iznad Homerove glave piše „Ti mali klikbejtu!“.

„Ništa neće biti ukroćeno. Ništa, ništa, ništa. Nastaviće da bude davljen, ako želite da koristite taj užasan termin. Nastaviće da bude voljen od svog oca na jedan poseban način“, nastavio je Bruks.

Simpsonovi se jesu promenili od svojih početaka

Uprkos ovoj njegovoj objavi, fanovi su primetili da Homer ipak nije davio Barta već neko vreme, tačnije od 31. sezone, koja je emitovana od 2019. do 2020. godine.

Simpsonovi se emituju još od 1989. godine, a u poslednjih nekoliko godina promenili su neke karakterizacije likova, pa tako Henk Azarija više ne pozajmljuje glas Apuu, koji se samo pojavljuje u pozadini.

Izvor: People

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari