Slobodan Ćustić: Praviti hitove za estradu je težak posao

Povodom burnih reakcija u medijima u vezi sa novim direktorom CEBEF-a Damirom Handanovićem

Ostavite komentar


  1. Custic razmisljao 24 casa sta ce da kaze pa smislio tezak estradni posao. Da li Handanovic ima zavrsen, pa makar i placen fakultet, za pocetak! Niko , do sada u kulturi nije tako srozao obrazovanje kao postavljeni kadrovi SNSa!!!!!!!

    1. zašto samo laza da ima svoj privatni film- festival ? obavezno i ćustiću omogućiti jedan pozorišni . ili njemu ili koleZi direktoru buletu .

  2. Nije mi jasno samo ko radi, ko smeta a ko posmatra?
    Ja bih rekao da proslavljeni glumac i ja ne mislimo na iste.
    Za one koje on misli da rade, ja misli da su stetočine itd

  3. Tipičan partijaški nameštenik. U skladu sa tim i ovako stručno objašnjenje. Mica Trofrtaljka se takođe u ogromnoj konkurenciji izborila za zapaženo mesto na estradi, pa ne vidim da joj je data prilika da pokaže šta može na nekom odgovornom mestu, čak tvrdim da bi bila bolji izbor od bulumente mortadela, konfabulatora, sineopsisa i ostalih teleprontera. Argumenti užegle salame + lukrativno mišljenje + lakoklečeći karakter = stan od tetke. Fuj, bre.

  4. Kojo fakultet, Damir nema no srednju. Ponavljao dvaput u ets Race Koncar.

  5. kakve veze ima pisanje pesama za šund izvođače sa organizacijom međunarodnih filmskih festivala?

  6. Ćustić greši, kompozitor za estradu nije isto što i ozbiljan kompozitor. na estradi su mahom sposobni aranžeri, ako i to. Pravi, školovani kompozitori prave muziku za pozorište, film, TV, autorsku muziku itd. No, šta je kompozitor nije bitno, pošto se ovde radi samo o namirivanju članova SNS… što traje već godinama… A Ćustić je rečenicom „svako pokušava za život da zaradi kako može, načini na koji se to radi često nisu baš najsrećniji izbor“ možda rekao više nego što je hteo…

  7. Custicu jesi li se to konsultovao sa ministrom (ne)kulture pre nego sto si ovo rekao?

  8. Podvio si repić zarad fotelje. Što ne glumiš Deda mraza na novogišnjoj dodeli paketića kod Cece i grandovaca. Ne bi Ti ako ti ne narede. Kada nemaš što pametno da kažeš, bolje je ćutati

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.