Ljudi su oduševljeni trejlerom novog psihološkog trilera s Džejmsom Mekavojom u glavnoj ulozi (VIDEO) 1Foto: Blumhouse / Planet / Profimedia

Studio „Universal Pictures“ objavio je trejler za psihološki triler „Speak No Evil“, u kojem glavnu ulogu igra Džejms Mekavoj. Film je rimejk istoimenog danskog trilera koji je izašao pre dve godine.

Radnja filma prati Luiz i Bena Daltona, koji na odmoru s ćerkom Agnes upoznaju drugi bračni par i postaju prijatelji s njima. Međutim, kada na poziv novih prijatelja stignu na njihovo seosko imanje, njihov odmor iz snova polako če se pretvoriti u noćnu moru kada domaćini počnu da testiraju granice svojih gostiju.

Osim Džejmsa Mekavoja, u ovom trileru glume Mekenzi Dejvis, Aliks Vest Lefler, Ajzling Franćozi, Den Hof i Skot Mekneri.

Scenarista i redatelj filma je Džejms Votkins, koji se proslavio hororima „Eden Lake“ i „The Woman in Black“, prenosi Index.

Trejler filma je u jednom danu sakupio više od 5 miliona pregleda, a dočekali su ga pozitivni komentari, uglavnom zbog odlične glumačke postave.

„Speak No Evil“ će svoju premijeru imati 13. septembra ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari