"Stanje mu je sve lošije": Porodica se ne odvaja od Brusa Vilisa 1Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brus Vilis je u martu ove godine objavio vesti koje su rastužile njegove obožavaoce. Objavio je da je prestao da glumi, zato pto mu je dijagnostikovana afazija. Progresivna bolest svakog dana sve više napreduje, a kako pišu strani mediji, glumac je okružen porodicom.

 

Brus Vilis boluje od afazije, bolesti koja napada kognitivne sposobnosti, a svi članovi njegove porodice sa glumcem provode svaki trenutak svog slobodnog vremena.

„Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Dakle cene svaki trenutak“, rekao je izvor blizak porodici  za Daily Mail. Ema Heming i Demi Mur, sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile, i zajedno pomažu glumcu da se lakše nosi sa bolešću, a Demi se trudi da neprestano održava kontakt s njim.

„Ona koristi svaku priliku da provede vreme s njim. Ako nije uz njega, onda pozove samo da čuje Brusov glas“, preneo je spomenuti izvor.

Praznike provode u Ajdahu

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Ajdahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Mur i Vilis s njihovom kćerkom Talula (28). Na fotografiji su majka i ćerka pozirale zagrljene, a pridružio im se i Brus koji je gledao u njihovog ljubimca, psa Pilafa.

„Volim svoje roditelje i svoju porodicu“, napisala je Talula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

Izvor je dodao kako su zajedničko vreme i tradicija ove porodice oduvek bili posebni, i da su se njihova druženja sada nastavila i postala samo još lepša, iako uz dozu tuge.

„Brus ne može puno da govori i čini se kao da ne razume mnogo ono što drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira umesto njega. Postoje dani kada oni prepoznaju deliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im Brus sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu da zamisle Božić bez tog voljenog čoveka“, objasnio je izvor.

„Njegovim starijim kćerkama nedostaje njihov otac kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im nepoželjne savete. S Božićem koji dolazi, sve što mogu da učine je da mu pokažu da ga vole i molie se za čudo“, zaključio je izvor.

Izvor: Index.hr

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari