survivor vreme smrtiFoto: Promo

TV Nova iz dana u dan dominira televizijskim etrom u Srbiji! Nova sezona zabavno-takmičarskog formata Survivor i serija „Vreme smrti“ emituju se od 4. marta i već više od dve nedelje obaraju rekorde gledanosti.

Survivor, kao najpopularniji šou program u zemlji, ostaje neprikosnoveni večernji sadržaj i publici omiljena emisija, koja drži tron najgledanije među celokupnom konkurencijom. Sa prosečnim šerom 20,52% za prethodnih 12 dana, koliko se emituje, Survivor je u svom terminu emitovanja pozicionirao Novu na mesto ubedljivo najgledanije televizije u Srbiji, prestižući prvog sledećeg konkurenta za gotovo 6%, prema podacima TV Beat-a.

Osim na televizijskim ekranima, Survivor je izuzetno popularan i na društvenim mrežama, te pregledi video sadržaja na profilima televizije Nova dostižu neverovatnih 7,5 miliona pregleda.

Serija Gorana Šušljika „Vreme smrti“, snimljena u produkciji United Media i uz izvršnu produkciji Eye to eye, za prethodnih 10 dana emitovanja beleži prosečan šer 13,02%, prema podacima TV Beat-a, čime Nova dobija epitet najgledanije komercijalne televizije, sa 4% ispred svog prvog konkurenta, u terminu od 20:30h do 21:30h.

Uspešan niz fenomenalnih rezultata programa Nove se nastavlja, kako nas već večeras očekuje nova, 11. epizoda serije „Vreme smrti“ u 20:30h, a odmah zatim omiljeni avanturistički šou Survivor. Od 27. marta, nakon epizode Survivora počinje i specijal Survivor plus koji je publika sa nestrpljenjem iščekivala, a u kom će nam i ove godine neispričane priče sa vrelog peska Dominikane donositi Danijela Buzurović.

Ostanite uz Novu i ne propustite najkvalitetniji televizijski sadržaj ovog proleća!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari