the bearFoto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Dobre vesti stižu za sve fanove popularne serije The Bear, jer smo konačno dobili potvrdu da je ona obnovljena za treću sezonu.

Druga sezona serije The Bear emitovana je u junu ove godine i naišla je odlične komentare publike i kritičara, a od tad traje iščekivanje zvanične potvrde nove sezone.

U njoj smo pratili Karmija (Džeremi Alen Vajt), Sidni (Ajo Edebiri), Ričija (Ebon Mos-Bakrak) i ekipu dok su pokušavali da pretvore svoju sendvičarnicu u novo mesto za fino ručavanje.

Iza ove serije stoji Kris Storer, koji je ujedno i izvšrni producent, zajedno sa Džoanom Kalo, Hirom Muraijem, Džošom Seniorom i Matijem Metisonom, koji tumači jednu od uloga.

The Bear je bio jedno do pozitivnih iznenađenja 2022. godine, kada je emitovan na servisu Hulu, zaradivši nominacije za Emije u nekoliko najvažnijih kategorija.

Druga sezona od ovog leta naišla je na još više pozitivnih kritika i tada je mnogo više ljudi čulo za nju, uključujući i ljude sa naših prostora.

The Bear je oduševio je one koji nisu ljubitelji programa o kuhinjama i restoranima

„Serija The Bear, koja je očarala publiku u prvoj sezoni da bi dostigla još veće visine u drugoj, postala je neka vrsta kulturnog fenomena“, rekao je Nik Grad, predsednik kompanije FX Entertainment.

„Veoma smo ponosni što sarađujemo sa Kristoferom Storerom, Džoanom Kalo, Džošom Seniorom i ostatkom kreativnog tima, kao i sa sjajnim glumcima koje predvod Dželemi Alen Vajt, Ajo Edebiri i Ebon Mos-Bakrak. To što su oni napravili je zaista sjajno i mi i naši partneri Hulu pridružujemo se fanovima i jedva čekamo sledeće poglavlje priče.“

Naredna sezona očekuje se negde tokom sledeće godine, ali zvaničan datum premijere nije objavljen.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari