Top 15 najiščekivanijih filmova 1

Tokom ove godine ljubitelji sedme umetnosti moći će da uživaju u remek-delima. MTV je izdvojio
listu od 15 najiščekivanijih filmova za 2017. godinu, koji tek treba da se pojave u bioskopima.

1. „Lepotica i zver“

 Animirana bajka Walta Disneyja dobila je sasvim novo ruho. Fanovi crtaća će biti srećni da će se sve klasične balade naći i u igranom filmu! Sa sjajnom glumačkom ekipom, živopisnim scenarijom, film će vam sigurno doneti magičnu atmosferu dobre stare bajke.

Stiže u martu!

2. „Tor: Ragnarok“

Sledeće godine, Marvel planira da objavi još novih filmova, ovog puta smeštenih u Thorovom svetu. Moćni sin Odinov se ujedinjuje sa neverovatnim Hulkom da bi sprečili Ragnarok (kraj sveta). Ali da b spasili Univerzum, heroji će morati da se izbore sa vatrenim demonom Surturom koji želi da spali Devet Realma i ubije većinu stanovnika.

Stiže u oktobru!

3.“Liga Pravednika“

Batman i Superman formiraju tim dok nova pretnja dolazi. Ime negativca je Darkseid, i nejgova moć je tako destruktivna da može da uništi čitavu galaksiju! Ali da bi našli i regrutovali ligu metaljudi, Bruce Wayne će morati da pretraži čitav svet!

Stiže u novembru!

 4. „The Dark Tower“

Film koji moraju da odgledaju svi fanovi Stephena Kinga. Dugoiščekivana adaptacija njegove fantastične serije knjiga „The Dark Tower“ stiže u leto 2017. glavnu ulogu igra Idris Elba (koji je igrao i Heimdalla u dva Thor filma) a film govori o kauboju Rolandu (Elba) i njegovom pohodu ka mističnoj kuli koji može da zaustavi uništavanje njegovog sveta.

Stiže u julu!

5. „xXx: Return of Xander Cage“

Xander Cage se vratio! Lik Vina Diesela ne samo da mora da pronađe novi tim profesionalaca koji će mu pomoći da završi misiju, već mora i da ih ubedi da ga prate. Ako si ljubitelj scena tuče, uzbudljivih jurnjava kolima i rizičnih poteza, ovaj film je baš za tebe.

Stiže već u januaru!

6. „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“

Jack Sparrow (oh, izvinite, Captain Jack Sparrow) opet nema sreće: zastrašujući kapetan Salazar, vođa ekipe smrtonosnih duhova pirata i stari Jackov neprijatelj beži iz Đavoljeg trougla,odlučan da ubije svakog pirata na moru, uključujući i Jacka. Jedina šansa za preživljavanje je da poseduju legendarni Posejdonov trozubac, moćni artefakt za koji se tvrdi da poseduje kompletnu kontrolu nad morima.

Stiže u maju!

7. „Wonder Woman“

Diana, princeza Amazona, odrasla je među ratnicama na izdvojenm ostrvu. Ali kada se mladi pilot sruši na njihovim obalama i ispriča im o velikom konfliktu koji može da uništi čitavu planetu, ona odlučuje da napusti dom i zaustavi opasnost. Boreći se jedni pored drugih, heroji će otkriti svoje istinske moći i razumeti za šta su sve spremni da se bore.

Stiže u junu!

8. „Tulip Fever“

Veoma mlada žena (Alicia Vikander) nesrećno je udata za starijeg bogatog muškarca. Ali život junakinje se savim menja kada njen muž zaposli mladog umetnika da slika njen portret. Strast među njima je nezaustavljiva. Ali kako da ostanu zajedno kada su svi i sve protiv njih?

Stiže u februaru!

9. „Star Wars: Epizoda VIII“

Rey je napravila prve korake u „Star Wars: Buđenje sile“ i sada nastavlja sa svojim epskim putem uz Finna, Poe i Luka Skywalkera u sledećem poglavlju Star Wars sage. Ko je Rey? Odakle potiče? Ova pitanja će dobiti sasvim neočekivane odgovore…

Stiže u decembru!

10. „Submergence“

Jamesa drže zarobljenog džihadisti u Somaliji i njegova voljena Danielle (ponovo Alicia Vikander) se sprema da roni u najdublje delove okeana. Hiljade milja ih deli, ali njihova ljubav je jedina važna i to im daje snagu da žive i bore se.

Ne znamo još uvek kada stiže!

11. „Ghost in the Shell“

Iako je sajber tehnologija prilično pomogla svetu nas mnoge načine, može da ima i zastrašujuće posledice. Opasni negativac po imenu Puppeteer je sposobvan za „hakovanje duhova“ i preuzimanje kontrole nad telom sajber osobe bez njenog znanja. Koristeći svoje veštine, on počinje da se meša u politiku. Jedina osoba koja može da zaustavi ovog kriminalca je policajka – The Major (Scarlett Johansson) koja vodi jedinicu za elitne zadatke Section 9.

Stiže u martu!

12. „Kong: Ostrvo lobanje“

Obična ekspedicija na izgubljenom ostrvu se pretvara u katastrofu. Od samog početka, tim istraživača shvata da tu nisu dobrodošli. Ipak, oni su i dalje nesvesni da nije vlasnik ostrva taj kog treba da se plaše i da zalaze u teritoriju mitskog Konga.

Stiže u martu!

13. „The Boss Baby“

Život sedmogodišnjeg Tima ide uobičajenim tokom: roditelji ga vole, ima sjajnu maštu, i naizgled je bez problema. Ali sve se menja kada njegov mlađi brat stigne u porodicu. On nosi odela, voli poslovne porbleme i manipuliše roditeljima tako bezobrazno da Tim shvata da je teško shvatiti ko mu je prijatelj a ko ne.

Stiže u januaru!

14. „Guardians of the Galaxy Vol. 2“

Peter Quill (ili Starlord ako želi) formira svoj tim, nalazi prave prijatelje i na kraju zadobija poštovanje svih. Jedina stvar koja ga brine je njegovo poreklo. On zna da je njegov otac bio izgubljen negde u svemiru. Ali ko je bio taj čovek? Odgovor ćemo saznati ovog proleća!

15. „Moćni rendžeri“

Ako su vas priče o avanturama moćnih rendžera nekada držale prikovane za TV ekrane, onda je ovaj film za vas! Grupa srednjoškolaca, od kojih svako ima svoje strahove i probleme iznenada dobija supermoći. Naša planeta je u opasnosti i samo ovi mladi heroji je mogu spasiti.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Q-C4qqsgs8w]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari