United Media ima dva predstavnika među novoizabranim članovima Međunarodne akademije televizijske umetnosti i nauke 1Foto: Promo

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa ponosom objavljuje da među novoizabranim članovima Međunarodne akademije televizijske umetnosti i nauke ima čak dva predstavnika – Tatjanu Pavlović i Stefanu Zdravkovu.

Akademija je u septembru izabrala 50 novih članova iz 24 zemlje a među njima su i Tatjana Pavlović, direktorka prodaja originalnog sadržaja United Media i Stefana Zdravkova izvršna direktorka Nova Broadcasting Grupe u Bugarskoj.

“Činjenica da je jedna prestižna međunarodna institucija izabrala Tatjanu i Stefanu u svoje redove je izuzetno priznanje njihove profesionalnosti, dodatna potvrda njihovog kvalitetnog rada i dopinosa medijima i medijiskoj industriji. Ponosni smo na njih i radujemo se što ćemo zajedno nastaviti stvaramo vrhunski sadržaj i postavljamo nove standarde u oblasti televizije”, istakla je izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Međunarodna akademija televizijske umetnosti i nauke organizator je dodele prestižnih Emmy® nagrada kojima se nagrađuju televizijski projekti nastali van SAD – iz oblasti umetnosti, komedije, dokumentarnog programa, dramskih serija, vesti, sportske dokumentarce, telenovela i TV filmova/mini-serija.

United Media je, kao vodeća medijska kompanija koja je proizvela više od 40 serija i 7 filmova, imala izuzetnu čast da dva puta bude domaćin polufinalnih žiriranja za Emmy nagrade. Ove godine je žiriranje uz gala event bilo organizovano u septembru u Atini dok je prošle godine bilo u Dubrovniku. Na oba događaja okupili smo profesionalce iz filmskog, TV i kreativnog sektora.

Tatjana Pavlović ima više od 15 godina iskustva u međunarodnoj prodaji programa i u United Media je od 2021. odgovorna za promociju i prodaja originalne produkcije, unapređenje saradnje sa svetskim medijskim kućama kao i projekte koprodukcije. Stefana Zdravkova je na čelu NBG, najveće multiplatformske medijske kompanije od maja 2022. godine. Prethodno je tri godine bila izvršna direktorka Net Info, jedne od vodećih bugarskih kompanija za digitalne medije. Nova Broadcasting Grupa posluje u okviru United Media.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari