Uvodi se naplaćivanje ulaza na Kalemegdan?

Ostavite komentar


  1. Vreme je da se vlast u Beogradu promeni i pripadne beograđanima a ovima sa ovakvim predlozima da se zahvalimo na idejama u ime naših predaka i pošaljemo ih tamo odakle su i došli.

  2. I ti si mi neka sekretarka za kulturu – tvoje je da u okviru Kalemgdana organizujete besplatne koncerte, prestave i izložbe a ne da naplaćujete penzionerima da igraj šah ili vernicima da se mole u crkvi Ružici i sv Petki. Naplaćujte od lokala ili onih tezgi sa drvenim guskama i čapljama. Malo derete ljude sa preskupim kartama za ZOO vrt. ili kazne koje naplaćujete od onih koji iz inostranstva ili van Beograda budu uhvaćeni u autobuse GSP. Predlažem Vesiću ili Malom da hitno smene narečenu sekretarku jer će im naneti veliku štetu na predstojećim izborima – evo Ne da (vi)mo Bgd. se već javio.

  3. Strasno ! Naplatite ulaz u Beograd, a onda i izlaz iz njega! Sigurno cete privuci turiste. Beograd je upropasten.

  4. JA VAM KAZEM I VAZDUH CE DA NAM NAPLACUJU…SRAMOTA, PA NIJE TO NJIHOVA DEDOVINA DA NAM OTIMAJU ONO STO JE NARODNO I STO JE NAROD PRAVIO , ZALIVAO KRVLJU.. TREBA TO ZAVRSITI NA IZBORIMA OLOVKOM..

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.