Uz kupljene ulaznice za Nišville 2019 besplatno na "Nišville u Beogradu" 1

„Nišville 2019“, 25 jubilarni internacionalni niški jazz festival, biće održan od 2. do 11. avgusta sledeće godine, a glavni festivalski program od 8. do 11. avgusta na niškoj Tvrđavi.

Tim povodom, najvernija publika koja je obezbedila komplete po prvoj promo ceni moći će besplatno da prati i program „Nišville u Beogradu“, koji počinje 2. decembra u Sava centru, od 20 časova. Svi zainteresovani koji još uvek nisu obezbedili ulaznice za ova dva događaja, moći će do nedelje, 2. decembra, da nabave karte po promo ceni ceni od 1.750 dinara. Potrebno je da osoba koja je kupila komplet ulaznicu za Nišville 2019 pošalje ime i prezime radi evidencije na e-mail pressŽnisville.com do subote, 1. decembra do 20h.

U akciji decentralizacije kulture „Nišville u Beogradu“, koja će se održati 2. decembra od 20 časova, biće održano pet koncerata i dve izložbe u velikoj dvorani i foajeu Sava centra u Beogradu.

U velikoj dvorani Sava centra od 20 časova nastupiće Nišville Big Band sa dirigentom Dr. Dragoslavom B. Petrovićem, Eyot, najbolji srpski jazz sastav u međunarodnim okvirima i legendarna grupa Gipsy kings sa osnivačem Pakom Balardom, ovogodišnjim dobitnikom Nišville Grand Prix festivala „Šaban Bajramović“ za fuziju džeza sa drugim muzičkim pravcima.

U foajeu Sava centra od 19:30 časova i za vreme pauza u velikoj dvorani nastupiće niški perspektivni jazz sastavi Nišville Youth Orchestra i Jayus Jazz, uz atraktivnu postavku izložbe umetničkih radova „Striporama“ i „Art to go Jazzy“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari