Velika akcija Arhipelaga: Novogodišnji popusti u Klubu čitalaca 1Foto promo Arhipelag

Izdavačka kuća Arhipelag organizuje veliku novogodišnju akciju „Novogodišnji popusti u Klubu čitalaca Arhipelag“ sa sajamskim cenama i novogodišnjim popustima u prazničnim danima od 31. decembra 2023. godine.

U toku velike novogodišnje akcije „Novogodišnji popusti u Klubu čitalaca Arhipelag“ posebni popust u Klubu čitalaca Arhipelag je 40 odsto, a za kupovinu tri i više knjiga Arhipelag odobrava popust od 45 odsto.

Dostava knjiga je besplatna na teritoriji Srbije za porudžbine čiji je iznos preko tri hiljade dinara.

Čitaoci mogu da poruče knjige za koje se odluče posredstvom sajta www.arhipelag.rs, na telefone: 011 344 427 i 063163 609, kao i na e-mail adrese: [email protected] i [email protected].

Poručene knjige Arhipelag će dostaviti čitaocima u roku od tri dana, a popusti mogu da se ostvare i u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

„Klub čitalaca Arhipelag želi da dođe do svojih čitalaca u mestima u kojima oni žive. Praznici su prilika da obradujemo čitaoce na kraju jedne neobične godine. Knjige su zaista na klik do vas“, poručuju iz Arhipelaga.

Klub čitalaca Arhipelag poznat je kao mesto dobrih knjiga i dobrih cena. Za proteklih četrnaest godina Klub čitalaca Arhipelag postao je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji.

Pored drugih pogodnosti za svoje članove kao što su besplatna članarina, nagradne akcije za članove Kluba, lojalti program sa popustima od 20 do 50 odsto u većini pozorišta u Srbiji, stalna akcija Knjiga nedelje, Klub čitalacam Arhipelag obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari