Viša cena ulaznice za obilazak Feliks Romulijane, Radul begovog konaka i Narodnog muzeja u Zaječaru 1Foto: EU info

Iz Narodnog muzeja “Zaječar” u Zaječaru saopštavaju, da je Upravni odbor doneo odluku o novim cenama ulaznice.

Kako navode u ovoj ustanovi kulture, od sada postoji mogućnost kupovine i sezonske, odnosno godišnje karte, a kupovinom sezonske karte, posetiocima se omogućava poseta lokaliteta Feliks Romulijana, Narodnog muzeja “Zaječar” i Radul begovog konaka, tokom cele godine, neograničeni broj puta.

Pojedinačna cena ulaznice sada iznosi 500 dinara. U cenu karte ulazi priča o Feliks Romulijani, od strane vodiča kod info centra, a nakon priče se nastavlja individualni obilazak palate. Ture se organizuju na svakih 45 minuta – prva je u 8:15, a poslednja u 19:15 časova.

Kombinovana ulaznica košta 600 dinara, a u cenu je uračunat obilazak Narodnog Muzeja „Zaječar“, Radul begovog konaka i Feliks Romulijane.

Grupna ulaznica, koja važi za više od 15 osoba, košta 300 dinara, i odnosi se samo na Feliks Romulijanu, dok grupna kombinovana košta 400 dinara, a u cenu je uračunat obilazak Narodnog Muzeja „Zaječar“, Radul begovog konaka i Feliks Romulijane.

Cena karte za ekskurzije je 300 dinara, a porodična ulaznica košta 1.200, važi za najmanje tri člana, a u cenu je uračunat obilazak Narodnog Muzeja „Zaječar“, Radul begovog konaka i Feliks Romulijane.

Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz, dok je cena ulaznice za penzionere 300 dinara, a uračunat je obilazak Narodnog Muzeja „Zaječar“, Radul begovog konaka i Feliks Romulijane.

Za kompletnu turu studenti plaćaju 300 dinara, ali je potrebno da pokažu indeks.

Cena godišnje karte košta 1.200 dinara.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari