Vlast upravnike nacionalnog teatra postavlja po “konkursu” za partijsku lojalnost

Bez javnog obrazloženja nova “rokada” u Narodnom pozorištu, smenjena upravnica Ivana Vujić

Ostavite komentar


  1. Kada ce ovaj narod da uvidi da uplitanje politike u stvari koje nisu politicke prirode je pogubno za ovu zamlju. Ovde ne mislim samo na kulturu, vec i druge aktivnosti iskljucivo vezane za STRUKU. Ni jedna zemlja nije prosperirala kada o svemu odlucuje SAMO JEDNA OSOBA!!!!

  2. Ukloniti ženu,čiji rad i dugogodišnje iskustvo govori samo za sebe,može samo neka isfrustrirana neznalica.Ima tih ljudi čija svetlost previše blješti pred turobnim mrakom i ništavilom pojedinaca.

  3. Nije dzabe Goncić sa svojim putujućim pozorištem išao sa Vesićem vikendom po Mladenovcu, Sopotu, Lazarevcu ….

  4. Vujićka, ni Savić ni Đurović bili dobri za N.P. a nažalost ni mnogi drugi pre njih. Zadnji upravnik koji je stvarno radio za interese N. P. je bio Aleksandar Berček. Posle njega sve boranija. Mi stariji to dobro znamo. I svi sektori su bili podjednako zastupljeni. Nema više takvih nažalost

  5. Pa i ova gospodja Ognjanović je političar, član i u predsedništvu Demokratske stranke. Kakva je razlika onda?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.