Vučić o slici Paje Jovanovića: Rekao sam da nađu način i da plate koliko treba za „Odmor bašibozuka“

Ostavite komentar


  1. Ta slika će mu trebati da se malo druži sa njom posle 17.dekembra.

  2. A sad da se bavi svim i svacim. pomalo, sta znaci ovo, on daje nalog ? skroz ludo i bezobrazno, i kako nase stvari da zavrse u toj lopvskoj britanskoj ustanovi ? sve sto je otudjeno, na ovaj ili onaj nacin, moze da se vrati, a ne sada cemo da placamo i na desetine miliona evra za te stvari, uostalom , sve je to MRTVA PRIRODA, nek plate , radoicic, miskovic i takvi a ne SRBIJA , nesretnice nesretni, novac treba za nasu decu i nase ljude a ne za MRTVU PRIRODU. slike, tricarije, smesne nepotrebne stvari, da se SOTBI JOS VISE OBOGATI, mozes misliti, PA SVE STO JE NESTO VREDNO I VREDELO RAZNIM NACIJAMA I DRZAVAMA<AKO NE ZNATE GDE SU ? PA KOD SOTBIJA< KOD STENLIJA< CARLLSA PITERA I OSTALE BRITANSKE MAFIJE

  3. Лик који нас бар три деценије лаже и фарба урадио је добру ствар, иако то није нјегов посо.

  4. Siguran sam da je kultura na dobrom putu kada Predsednik čini ovakve stvari za narod i njenu kulturu.

  5. Čovek koristi svaku situaciju da sebe prikaže kao tatu bez kojeg nama nema života.
    Kako ovaj narod ne vidi sa kakvim manipulatorom ima posla ? On je najveća nesreća koja je mogla zadesiti Srbiju.

  6. Aca lazov se, kao, razume u slikarstvo, najvise u svetu. I sta god treba da se kupi, gistro/satro, najbolje njega pitati.

  7. Stvarno bi bilo dobro da sva kulturna dobra, umetnine koja potiču iz Srbije budu pod zaštitom države

  8. Nećemo davati za lečenje dece,(ona već dobijaju putem SMSa) davaćemo za preko potrebne gluposti….

  9. Та слика није од јуче, па што се не досетише раније да је купе, прошли бисмо боље. Није ово никакав Албанац насликан, чему такав коментар. Треба имати добру намеру…

  10. Deca i bolesni će da se leče SMS porukama, narod da živi u bedi, doktori i inženjeri nam odoše iz zemlje zbog malih plata, a vi ćete državnim novcem ćemo da kupujete umetnine. Posle Ferarija, Roleksa idemo na umetnost. Bravo.

  11. Kad je takav baja sto ne stisne svog prijatelja Putina da se vrati ukradena 166. stranica Mirosavljevog jevandjelja?!

  12. sad je postao i kustos muzeja, istoricar umetnosti, vrhovni mogul…..sve taj zna od sastavljanja respiratora do ekspertize ulja na platnu!

Ostavite komentar


Kultura

Miloš Biković osnovao fondaciju: Želim da pomognem mladima 7

Miloš Biković osnovao fondaciju: Želim da pomognem mladima

"Ja verujem da kod nas postoji neka čudna podela između patriotizma i građanskog aktivizma. Verujem da je čovek najbolje socijalno i građanski aktivan, i da projavljuje svoj patriotizam kada radi nešto konkretno za svoje okruženje", rekao je glumac Miloš Biković o svojoj novoosnovanoj fondaciji za pomoć mladima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.