Zaječar: Donacija biblioteke i Crvenog krsta deci iz socijalno ugroženih porodica 1Foto: M. S.

Iz biblioteke u Zaječaru saopštavaju da će sutra u dvorištu biblioteke, deca iz socijalno ugroženih porodica imati priliku da se upoznaju sa radom biblioteke, da i sami učlanjenjem postanu članovi, a pritom će uslediti i podela udžbenika i knjiga, doniranih od strane građana.

Crveni krst Zaječar, u saradnji sa Matičnom bibliotekom ’’Svetozar Marković’’ u Zaječaru, povodom 14. februara – Međunarodnog dana darivanja knjiga sproveo je zajedničku sabirnu akciju u kojoj su građani grada Zaječar donirali knjige.

Građani su polovne knjige ostavljali na Dečjem odeljenju Matične biblioteke namenjene deci koja žive u teškim uslovima i nemaju svoju sopstvenu knjigu.

“Sutra će deci iz socijalno ugroženih porodica biti podeljeni, udžbenici, knjige i dečiji stripovi, koji su prikupljeni u akciji 14. februara kada se obeležava Međunarodni dan darivanja knjiga”, kazali su iz biblioteke.

Podela knjiga, udžbenika i stripova biće održana u sredu 23. februara, sa početkom u 12 časova, u dvorištu boblioteke u Zaječaru.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari