Čangvon

SP: Srbija peta u ekipnom gađanju vazdušnim pištoljem

Reprezentacija Srbije zauzela je peto mesto u ekipnom plasmanu takmičenja vazdušnim pištoljem za muškarce petog dana Svetskog prvenstva u Čangvonu. Trio Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Duško Petrov, koji je pre dva dana osvojio srebro MK pištoljem, je danas vazdušnim oružjem „ubio“ 1.729 krugova. Naše strelce je od nove medalje delilo šest krugova.

Zorana Arunović prva ispunila kvotu za OI u Tokiju

Srpski strelci su osvojili tri srebrne medalje trećeg dana 52. svetskog prvenstva u Čangvonu. Zorana Arunović okitila se srebrnim odličjem u gađanju vazdušnim pištoljem, saopštio je Streljački savez Srbije.

Srpski timovi na 11. i 12. mestu

Muška reprezentacija Srbije zauzela je 11. mesto u ekipnom plasmanu takmičenja vazdušnom puškom drugog dana 52. svetskog prvenstva u streljaštvu u Čangvonu, Južna Koreja, a ženski tim Srbije u istoj disciplini stigao je do 12. pozicije, saopštio je danas Streljački savez Srbije (SSS).

Druga medalja srpskih strelaca na SK u Čangvonu

Srpski strelci „pogodili“ su novu medalju na drugom Svetskom kupu sezone u Čangvonu (Južna Koreja). Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili su treće mesto u takmičenju mikseva vazdušnim pištoljem.