Veliko Gradište

Veliko Gradište: Opština i Muzička škola dobile koncertne klavire 3

Veliko Gradište: Opština i Muzička škola dobile koncertne klavire

U Svečanoj sali Opštine Veliko Gradište obavljena je promocija novog klavira koji je Opština nabavila za sopstvene potrebe dok je svoj instrument, koji je veoma dobro očuvan, odlučila da ustupi odeljenju Muzičke škole “Stevan Mokranjac“ u Gradištu kako bi obogatila fond muzičkih instrumenata ove ustanove.

Za medijske projekte u Velikom Gradištu 800 hiljada dinara 4

Za medijske projekte u Velikom Gradištu 800 hiljada dinara

Opština Veliko Gradište raspisala je konkurs radi pružanja finansijske podrške medijskim sadržajima koji doprinose ostvarivanju javnog interesa u oblasti javnog informisanja a za ove namene obezbeđena su sredstva od  800.000 dinara.

Andrej Galović pobednik Državnog prvenstva u ciklo krosu 5

Andrej Galović pobednik Državnog prvenstva u ciklo krosu

Državno prvenstvo u ciklo krosu, 6. po redu, održano je po tradiciji na Srebrnom jezeru nadomak Velikog Gradišta čime je ovde najavljena predstojeća turistička sezona sa posebnim akcentomna sportski turizam, a šampion Srbije postao je Andrej Galović iz Biciklističkog kluba „Partizan“ Beograd.

Veliko Gradište dobilo dečje igralište na obali Dunava 6

Veliko Gradište dobilo dečje igralište na obali Dunava

Opština Veliko Gradište nastavila je staranje o što lagodnijem i veselijem životu najmlađih sugrađana, pa je u parku na obali Dunava uređeno atraktivno dečje igralište sa novim mobilijarom, što je obradovalo mališane koji će ovde rado provoditi vreme za druženje i zabavu.

Veliko Gradište: Zahvalnice medicinarima za borbu protiv korone 9

Veliko Gradište: Zahvalnice medicinarima za borbu protiv korone

Predsednik Skupštine opštine Veliko Gradište Vladimir Štrbac i zamenik predsednika opštine Slađan Marković, kao poseban vid javnog priznanja za pruženu pomoć građanima u borbi protiv kovid-19, zaslužnim zdravstvenim radnicima i službama Doma zdravlja u Velikom Gradištu svečano su dodelili plakete i pohvale.

Ukinuta vanredna situacija​ u Velikom Gradištu 11

Ukinuta vanredna situacija​ u Velikom Gradištu

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić ​18. januara doneo je odluku o ukidanju vanredne situacije na ​teritoriji opštine, uz obrazloženje da su prestali razlozi njenog ​proglašenja.

Zlatnik i darovi za prvorođenu bebu u Velikom Gradištu 12

Zlatnik i darovi za prvorođenu bebu u Velikom Gradištu

Devojčici Andrei, prvorođenoj bebi u opštini Veliko Gradište i njenim roditeljima priređen je simboličan, svečani prijem a ugostio ih je predsednik Dragan Milić sa saradnicima, koji je, uz čestitke roditeljima i bebi, uručio poklon paket sa opremom za negu devojčice i zlatnik sa grbom opštine.

Ukinuta vanredna situacija u Velikom Gradištu 13

Ukinuta vanredna situacija u Velikom Gradištu

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić doneo je odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji ove podunavske komune a formiran je kol centar za građane kojima su potrebne dodatne informacije vezane za masovnu imunizaciju stanovništva protiv virusa korona.

Kućni zatvor zbog nasilja nad majkom 14

Kućni zatvor zbog nasilja nad majkom

Slobodan Stefanović (51) iz Kisiljeva, osuđen je pred Osnovnim sudom u Velikom Gradištu na devet meseci kućnog zatvora, jer je izvršio porodično nasilje nad svojom majkom.

PrvaPoslednja