Veliko Gradište

Vanredna situacija proglašena u Velikom Gradištu 1

Vanredna situacija proglašena u Velikom Gradištu

U Braničevskom okrugu, nakon Grada Požarevca, opština Petrovac na Mlavi, Kučevo i Golubac, i Štab za vanredne situacije opštine Veliko Gradište doneo je odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji ove komune zbog pogoršanja epidemiološke situacije.

Nacionalni veslački centar na Srebrnom jezeru 5

Nacionalni veslački centar na Srebrnom jezeru

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, održao je sastanak sa novim rukovodstvom Veslačkog saveza Srbije konstatujući  dugogodišnju i uspešnu saradnju.

Najuspešnijima u Velikom Gradištu dodeljena priznanja 7

Najuspešnijima u Velikom Gradištu dodeljena priznanja

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić i predsednik Skupštine opštine Vladimir Štrbac uručili su zaslužnim udruženjima i pojedincima nagrade i povelje koje se dodeljuju povodom Dana opštine.

Roditeljima u Velikom Gradištu dodeljene kartice "Cena minus za 3+" 9

Roditeljima u Velikom Gradištu dodeljene kartice „Cena minus za 3+“

Opština Veliko Gradište nastavlja stalnu borbu za unapređenje nataliteta pa su predsednik ove podunavske komune Dragan Milić i predsednik Udruženja „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka Vladica Gavrilović, uručili kartice „Cena minus za 3+“ za roditelje sa troje i više dece pomoću kojih ove porodice ostvaruju popust pri kupovini robe i usluga.

Održan 26. Muzički festival "Carevčevi dani" u Velikom Gradištu 10

Održan 26. Muzički festival „Carevčevi dani“ u Velikom Gradištu

U Velikom Gradištu, zavičajnom gradu barda naše tradicionalne muzike Vlastimira Pavlovića Carevca, održan je 26. Muzički festival „Carevčevi dani“ u organizaciji Kulturnog centra a pod pokroviteljstvom Opštine Veliko Gradište, Ministarstva kulture i informisanja Srbije, Organizacije muzičkih autora Srbije SOKOJ i sponzora.

PrvaPoslednja