Danas podkast: Gde i kako provesti odmor u Srbiji, ali i van nje (VIDEO) 1Dizajn: Radenko Topalović

Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher.

Autorka podkasta Danasa Ljiljana Bukvić ugostila je u svojoj epizodi Kristinu Bondžulić, novinarku Danasa i Čedomira Vučinića, urednika društvenih mreža u Danasu.

U ovonedeljnom podkastu razgovarali smo o predlozima gde i kako sve možemo da provedemo odmor u Srbiji, ali i van nje. Govorili smo o turističkim vaučerima za odmor u Srbiji, pričali o tome zašto su značajni Novi Pazar, Pančevo, Rtanj – a dotakli smo se i popularnog roze jezera u banji Pačir blizu Subotice.

Priča o Rtnju nas je dovela i do „bosanskih piramida“ u Visokom koje su poznate zbog Novaka Đokovića, a Kristina Bondžulić nam je ukratko objasnila zašto je reč o pseudonaučnom projektu.

Celu epizodu možete da poslušate na OVOM LINKU.

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite, možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

Klub čitalaca Danasa

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima. A ako Vam je papir ipak draži, možete da se pretplatite i na naše štampano izdanje:

Hvala što pratite naš rad.

Vaš Danas

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.