Danas podkast: Mogu li afere da ugroze vlast naprednjaka 1Foto: Danas

Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher.

Autorka podkasta Danasa Ljiljana Bukvić ugostila je ove nedelje novinarke Danasa Jasminu Lukač i Jelku Jovanović.

Tema ovonedeljnog podkasta bio je izveštaj o Srbiji Spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta.

Celu epizodu možete da poslušate na OVOM LINKU.

powered by Sounder

Novu epizodu Danas podkasta slušajte 7. marta.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

12 reagovanja na “Danas podkast: Mogu li afere da ugroze vlast naprednjaka”

  1. Ne, na zalost onih koji se raduju tome, misleci da ce im povecati rejting glasaca.
    Afera u politici, pogotovo Srpskoj bilo je i bice.
    A oni koji se raduju t.j. zele leba bez motike, bolje bi im bilo , i njima i glasacima da zasucu rukave, daju licni primer stradalnistva,protiv koga se grcevito bore i zele da ukazu na stanje u zemlji i koncizno a ne populisticki kako ce i na koji nacin izvesti zemlju iz svekolike moralne,ekonomske i pandemske krize.
    Vreme lakih uspeha je davno proslo.Danas se, sto kaze Mrki matematicki proracunavaju, a to sto je neko i sa dvojkom koko Svabe, vise ne pije vodu.

    Smrt fasizmu-Sloboda narodu

  2. Odmah ću da vam odgovorim i bez puno filozofiranja: nikakve afere ni budalaste izjave stranačkih pojedinaca iz vrha vlasti neće ugroziti njihovu vlast jer je njihovo glasačko telo dobto izdresirano i totalno anestezirano, pre bih rekao u prekomatoznom stanju, tako da ovi mogu da im uzmu i krv i meso a da ovi drugi ni ne trepnu! Još će da ih pravdaju kako je to sve OK, jer ovi što vode državu rade to najbolje od sad od svih pre njih (samo su zaboravili gde su pre „svih ostalih“ bili ovi što su sada na vlasti). Kad slušate vrhovnog pogalavara mi izgleda pre njihove „vlasti“ nismo ni živeli, niti radili, niti gradili, niti primali plate i penzije i sve je sada to nama dato zahvaljujući Boguocu poglavniku. E sad, jedini onaj koji može nešto da učini da skloni ovo zlo što sada hara Srbijom („kao opozicija“ i „neglasači jer nemsaju za koga“) još uvek gleda na drugu stranu očekujući da to uradi neko drugi za njih.. E pa nema nikog drugog gospodo, to vam je nadam se skroz jasno! Uzmimo se u pamet i pa na sledećim izborima prvo dobro promislimo šta je naš priroitet: da nam deca i dalje odlaze iz zemlje, da nas vlast i dalje laže u lice i pljačka besomučno ili da pokušamo nešto da promenimo svojim ličnim angažovanjem.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.