Šta je Danas na meniju, Danas podkastFoto: Ana Mihajlović/Danas

„Šta je Danas na meniju?“ je novi Danasov podkast koji publici pruža jedinstveni uvid u atmosferu koja vlada u redakciji Danasa. Povod za okupljanje je naručivanje hrane, a dok čekamo da hrana stigne – pretrešćemo aktuelne teme i prokomentarisati ih uz bezbroj digresija.

Pitanje „Šta je Danas na meniju?“ jedno je od ključnih pitanja koje u toku radnog dana postavimo svojim kolegama.

Ono je povod da se na pauzi okupimo i uz omiljenu hranu u opuštenoj atmosferi prodiskutujemo o najnovijim vestima, aktuelnim temama i malo se opustimo od stresa redakcijske svakodnevice.

Upravo je ovo pitanje – „Šta je Danas na meniju?“ poslužilo kao inspiracija za okvir novog koncepta Danas podkasta.

Šta je Danas na meniju: O čemu smo razgovarali u prvoj epizodi novog Danas podkasta?

U prvoj epizodi smo razgovarali o kulturi i nekulturi pozorišne i bioskopske publike kod nas, pretresli utiske koje je film „Čuvari formule“ ostavio na one od nas koji smo ga pogledali, dotakli se najavljenih koncertnih spektakala koji će se dogoditi u Beogradu, a pričali smo i o studentskim karticama, te vas pozivamo da nam pozajmite šezdeset minuta svog života (može i manje ako nas ubrzate, ali ćemo onda baš smešno zvučati).

Celu epizodu možete da pogledate na snimku u okviru ovog teksta, a ona je takođe dostupna i na YouTube kanalu Danasa i podcast platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher i Spotify. Potrebno je da u pretrazi upišete Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari