Šta je Danas na meniju, Danas podkastIlustracija: Ana Mihajlović/Danas

„Šta je Danas na meniju?“ je novi Danasov podkast koji publici pruža jedinstveni uvid u atmosferu koja vlada u redakciji Danasa. Povod za okupljanje je naručivanje hrane, a dok čekamo da hrana stigne – pretrešćemo aktuelne teme i prokomentarisati ih uz bezbroj digresija.

Pitanje „Šta je Danas na meniju?“ jedno je od ključnih pitanja koje u toku radnog dana postavimo svojim kolegama.

Ono je povod da se na pauzi okupimo i uz omiljenu hranu u opuštenoj atmosferi prodiskutujemo o najnovijim vestima, aktuelnim temama i malo se opustimo od stresa redakcijske svakodnevice.

Upravo je ovo pitanje – „Šta je Danas na meniju?“ poslužilo kao inspiracija za okvir novog koncepta Danas podkasta.

Šta je Danas na meniju: O čemu smo razgovarali u novogodišnjem specijalu ovog podkasta?

Kraj godine je bio prilika i povod da saberemo utiske i podsetimo se šta nam se sve dogodilo u 2023. godini.

Nina Čolić, Željko Bošnjaković i Čedomir Vučinić, autori podkasta “Šta je Danas na meniju?” su tim povodom u goste pozvali kolege – Dragoljuba Dražu Petrovića, Miloša Dašića i Vladimira Maričića – pa smo se svi zajedno u novogodišnjem specijalu podsetili svega što je obeležilo ovu godinu.

Sa Milošem smo razgovarali o filmovima, serijama i muzici koja je obeležila godinu za nama, sa Dražom smo komentarisali aktuelnu društveno-političku situaciju u zemlji, dok smo sa Vladom pretresli naslove koji su obeležili godinu za nama, ali naravno da smo u razgovoru neretko odlazili i mnogo šire od okvira.

Celu epizodu možete da pogledate na snimku u okviru ovog teksta, a ona je takođe dostupna i na YouTube kanalu Danasa i podcast platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher i Spotify. Potrebno je da u pretrazi upišete Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari