(VIDEO) Šta je Danas na meniju: O avionima, ordenju, ali i sukobu na relaciji Vučić - Obradović 1Foto: Danas

„Šta je Danas na meniju?“ je novi Danasov podkast koji publici pruža jedinstveni uvid u atmosferu koja vlada u redakciji Danasa. Povod za okupljanje je naručivanje hrane, a dok čekamo da hrana stigne – pretrešćemo aktuelne teme i prokomentarisati ih uz bezbroj digresija.

Pitanje „Šta je Danas na meniju?“ jedno je od ključnih pitanja koje u toku radnog dana postavimo svojim kolegama.

Ono je povod da se na pauzi okupimo i uz omiljenu hranu u opuštenoj atmosferi prodiskutujemo o najnovijim vestima, aktuelnim temama i malo se opustimo od stresa redakcijske svakodnevice.

Upravo je ovo pitanje – „Šta je Danas na meniju?“ poslužilo kao inspiracija za okvir novog koncepta Danas podkasta.

Šta je Danas na meniju: O čemu smo razgovarali u osmoj epizodi novog Danas podkasta?

U osmoj epizodi podkasta „Šta je Danas na meniju?“ smo razgovarali o potencijalnoj ukletosti aerodroma „Nikola Tesla“, te nedavnom incidentu koji se dogodio tokom poletanja. Ko je kriv i kako smo mi zamislili da se događaj odvio? Takođe, malo smo govorili i ordenju zaslužnim pojedincima i institucijama koje se dodeljuje povodom Dana državnosti, te njihovim ovogodišnjim dobitnicima. Osim toga, dotakli smo se i sukoba na relaciji Aleksandar Vučić – Željko Obradović, a govorili smo i o svima poznatim problemima u okviru srpskih sportova – tribinama. Za sam kraj, osvrnuli smo se na najapre najavljenu, a potem odloženu televizijsku premijeru nove serije „Sablja“.

Celu epizodu možete da pogledate na snimku u okviru ovog teksta, a ona je takođe dostupna i na YouTube kanalu Danasa i podcast platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher i Spotify. Potrebno je da u pretrazi upišete Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari