Aleksić: Bliži se kraj Vučićevom razaranju Srbije 1Foto: FoNet/Narodna stranka

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da „režim Aleksandra Vučića“ već deset godina rasteruje ljude iz Srbije, ali da se takvom razaranju bliži kraj, jer su opozicija i građani odlučni da promene vlast i ta odlučnost će dati rezultat, saopšteno je iz Narodne stranke.

Aleksić je prilikom obilaska sela Jabukovac kod Negotina, pred lokalne izbore u toj opštini koji se očekuju na jesen, na kojima će Narodna stranka učestvovati, podsetio da u tom selu „ima 800 domova ali je iz njega u inostranstvo otišlo 80 odsto ljudi“.

„Svi koji su mi prišli danas rekli su da žele da se vrate da žive u Srbiji, ali da je država potpuno uništena i da ih vlast tera da beže iz Srbije, a ne da vraćaju. Građani prilaze Narodnoj stranci i njihova podrška, juče u Boru i danas u Negotinu, uverava me da ćemo zajedno uspeti da promenimo vlast“, rekao je Aleksić.

Aleksić je istakao da je cilj Narodne stranke „promena sistema koja bi omogućila ljudima da pristojno žive od svog rada“.

„Vučić dovodi kompanije koje otvaraju rudnike, raskopavaju Srbiju i ostvaruju ogroman profit, a nama ostavljaju jalovinu i pustoš, truju nam reke i ugrožavaju zdravlje ljudi, pa je normalno da u takvoj situaciji ljudi beže iz Srbije“, dodao je Aleksić.

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Negotin Krsta Stanković Njenjulović rekao je da se Narodna stranka sprema za predstojeće lokalne izbore u tom gradu, koji bi trebalo da budu održani na jesen.

„Građani Jabukovca su pokazali veliko interesovanje za Narodnu stranku i iskazali želju da vlast što pre bude promenjena. Očekujemo da ćemo na predstojećim lokalnim izborima u Negotinu ostvariti značajan rezultat“, naveo je Stanković Njenjulović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Aleksić: Bliži se kraj Vučićevom razaranju Srbije”

  1. Svaki naslov u „DANAS“-u počinje sa pretnjom Vučiću, smešno i žalosno kako se opozicija bori da dođe na vlast!!!. Nisam pristalica ni jedne stranke, ali trudim se da realno sagledam stvari!!!.

  2. Kako vas nije sramota sta ste uradili dok ste bili na vlasti samo to i znate da napadate Vucica sto radi

  3. ne lupetajte vise…vase je proslo samo zeleni mogu da dobiju neki procenat..

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.