Ambasador SAD Godfri sutra u Vranju, Bujanovcu i Preševu 1Foto: Miroslav Dragojević

U okviru svoje prve radne posete od imenovanja na funkciju ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri sutra će posetititi opštine, Vranje, Bujanovac i Preševo, dok će u sredu boraviti u Leskovcu, navodi se u saopštenju koje je iz ambasade SAD u beogradu dostavljeno dopisništvu Danasa u Vranju.

Na početku svoje posete ambasador Godfri najpre će se sastati sa predsednikom Opštine Preševo Šćiprimom Arifijem iz Demokratske alternative (DA), a potom i sa Šaipom Kamberijem čelnikom bujanovačke opštine iz Partije za demokratsko delovanje (PDD).

Ambasador SAD će obići i Prihvatni centar za migrante u Preševu, nakon čega sledi susret i sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem, a u sredu će imati sastanak i sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, a potom će uručiti i donaciju u informatičkoj opremi „Domu učenika srednjih škola“ u ovom gradu.

Kako je najavljeno očekuje se da ambasador Godfri poseti i Vojnu bazu „JUG“ Kopnene vojske Srbije kod Bujanovca, kao i da razgovara sa predstavnicima vladinog Koordinacionot tela za jug Srbije i Nacionalnog saveta Albanaca (NSA).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari