Andrijana Kukolj postala predsednica Skupštine beogradske opštine Zemun 1Foto: Zavod za zaštitu spomenika kulture Beograda

Za predsednicu Skupštine beogradske opštine Zemun danas je izabrana Andrijana Kukolj (SNS), a za sekretara Skupštine u novom sazivu Marko Janković.

Na konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine Zemun danas su potvrđeni mandati 57 odbornika, od čega 42 koje su dobili odbornici sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

Šest odbornika je s izborne liste „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma“, a pet sa izborne liste „Aleksandar Šapić – Pobeda za Zemun“.

Po dva mandata su potvrđena odbornicima sa izbornih lista „Dr. Vojislav Šešelj-Srpska radikalna stranka“ i Grupi gradjana „Složni za Zemun i Batajnicu – Prof. dr Danica Grujičić“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

20 reagovanja na “Andrijana Kukolj postala predsednica Skupštine beogradske opštine Zemun”

  • Izbeglice „Oluje“ iz severne Dalmacije,vrlo aktivni u SNS ,vecina preletela iz radikalne stranke.Pun Zemun nasih zemjlaka,koji nas vode u „Nove pobjede“.

   • Bravo za komentar!
    Sve tacno!
    Sljam nasih sunarodnika je isplivao i dokopao se vlasti dok smo mi spavali. Sada cemo osetiti tu njihovu pamet koja je dovela do ratova 90 zajodno sa pamecu njihovih sunarodnika i komsija i Muslimana i Hrvata.

  • Zasto jadan? Mozda sa Vama jadan.! Kad nekog upoznas pricaj o njemu, ovako ne.

 1. Mora da se uvede za svakog ko hoće da se bavi politikom…
  Da je on rodjen u srb,roditelji takodje a ako treba i njihovi roditelji…
  Vreme je da se već jednom otresemo „traktoraša“ iz raznih krajeva bivśe yu…
  Neobrazovani,nevaspitani,bahati i mrze sve!

  • Gospodine,
   Treba da Vas bude sramota zbog ovakvog komentara. Kako ste Vi to covek kad umanjujete ljudsku nesrecu koja je zadesila srpski narod. „Traktorasi“ kako ih zovete sasvim sigurno nisu zeleli da dodju ovde svojom voljom. Vas komentar samo govori o vasoj ogranicenosti, ne mozemo kao drustvo napredovati sve dok ljudi na taj nacin razmisljaju. Stidite se!

  • Zbog takvih stavova su kolone traktorasa sve duze, svakog dana. Odose svi sa kesom. Tada je pucao neprijatelj a danas „brat“.

  • Dok kod recimo vas, sve kipi od ljubavi!!! O kvalifikacijama i strucnosti da ne govorimo jer taj deo nismo videli u komentaru… bio nam je Toma grobar na mestu prwdsednika, i? Bio i onaj mutavi Kostunica, i? Nista, corak!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.