Antić: Da je Bujošević na istom položaju u Japanu odavno bi izvršio harakiri 1Čedomir Antić Foto: Medija centar

Neophodno je hitno osloboditi Radio-televiziju Srbije režimskih stega, izjavio je istoričar Čedomir Antić, predsednik Naprednog kluba, član političkog saveta Narodne stranke povodom sinoćnjeg upada demonstranata u prostorije RTS-a.

On je podsetio da je to medijska kuća koju finansiraju svi građani Srbije.

„RTS je od javnog servisa postao dementni dobošar neprekidne funkcionerske kampanje SNS-a koji uvek zaostaje i kasni. Da je kojim slučajem Dragan Bujošević na istom položaju u Japanu, odavno bi izvršio harakiri“, rekao je Antić.

Antić je istakao da Napredni klub traži ostavke predsednika republike, predsednice Vlade i uspostavu Vlade nacionalnog spasa sa mandatom da sprovede poštene izbore pod međunarodnom kontrolom.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Antić: Da je Bujošević na istom položaju u Japanu odavno bi izvršio harakiri”

  1. Neprimereno je da se Srbija poredi sa Japanom. Bujoševićev harakiri popravio bi ništa. Ima na spisku za harakiri onih koji su pre Bujoševića

    • Zorane, generalno ste u pravu, ali poenta i nije bio harakiri već pitanje časti i samodostojanstva. Ostavka uz javno izvinjenje građanima za ovako sramno vođenje RTS-a bi u našem slučaju bili sasvim dovoljni. Međutim, da, nismo u Japanu, a nismo još ni u Srbiji kakva bi trebalo da bude.

  2. Harakiri su na sebi izvršavati časni ljudi kada je izgube. Ovaj je nije ni imao tako da je nije mogao izguboti.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.