Bastać: Pet pitanja za Vesića 1Foto: GO Stari grad

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać reagovao je na optužbe zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, kako je rekao večiti zamenik, čim je izašao iz ilegale, nastavio je da laže, krade i preti.

– Laže da su građani zajedno sa opozicionim liderima rušili Beograd. Jedini ko ruši ovaj grad, ignorišući mišljenje stručnjaka i interes građana je večiti zamenik. Krade, jer ne može da se ne ugradi ni u prevoz zaštitnih ograda od Starog dvora do Kolarčeve. Ako taj transport košta desetine hiljada evra, onda možemo samo da zamilsimo koliko će koštati urbanističko divljanje večitog zamenika, rekao je Bastać, navodi se u saopštenju Opštine Stari grad.

Kako navodi Bastać, Vesić preti i dalje krivičnim prijavama koje će mu se ekspresno vratiti, jer je upravo on taj koji uništava kulturno-istorijsko nasleđe, dogovara i naređuje radove bez pravnog pokrića i maltretira Beograđanem, a mogao je da iskoristi medijsku pažnju i odgovori na sledeća pitanja:

1. Zašto je zabranio gradonačelniku Radojičiću da razgovara sa građanima, odbornicima u Skupštini grada i predstavnicima opštine Stari grad?

2. Zašto je povukao obezbeđenje Starog dvora i na stepenice zgrade poslao zaposlene dame, zloupotrebljavajući žene sa ciljem prikrivanja sopstvene odgovornosti za haos u Beogradu?

3. Zašto nije pristao na sportski dvoboj koji sam mu ponudio?

4. Zašto nije odgovorio na zahteve građana za hitnu obustavu radova na teritoriji užeg gradskog jezgra koji su uredno zavedeni na pisarnici Gradske uprave?

5. Kada će, sledeći primer svojih prijatelja Simonovića, Jutke i Babića, podneti ostavku?

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari