Bastać: Stalnim izmenama planova gradske vlasti pokazuju da ne znaju šta rade 1Marko Bastać Foto: Miroslav Dragojević

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać ocenio je danas da gradske vlasti Beograda čestom izmenom planova vezanih za građevinske radove u glavnom gradu pokazuju da „ne znaju šta rade“.

„Nakon što je saobraćaj doveo do potpunog kolapsa maratonskom rekonstrukcijom Trga Republike, pa rekonstrukcijom rekonstrukcije, večiti zamenik Vesić Goran je naredio privremenu obustavu uništavanja Beograda zbog novogodišnjih praznika. Tako će na sva usta najavljivana spektakularna rekonstrukcija ulica od Ruzveltove do Kalemegdana, koja je trebalo da bude završena do Nove godine, biti nastavljena na proleće“, naveo je Bastać u saopštenju.

On je dodao da je za narednu godinu pomeren i početak radova na rekonstrukciji Ulice kneza Miloša a da se najavljuje i odustajanje od izgradnje podzemne garaže na tom lokalitetu.

„U međuvremenu otvaraju se ulice sa kraterima umesto trotoara, koje ugrožavaju bezbednost pešaka, posebno onih najmlađih. Ovim novim izmenama ionako traljavih planova i projekata, kao i načinom na koji se njima pristupa, Vesić Goran dokazuje da ne zna šta radi, da mu sopstvena reč ne vredi ni pet para, kao i da ga javni interes i bezbednost građana Beograda, koji zbog njegovih hirova ni ne nadziru dan kada će ponovo moći normalno da žive, ne interesuje“, dodao je Bastać u pisanoj izjavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari