Čupić: Neprihvatljiva i nerazumna odluka 1 od 5 miliona da izađe na izbore 1Čedomir Čupić Foto: FoNet/ Medija centar

Odluka „1 od 5 miliona“ da izađu na predstojeće izbore u Srbiji je potpuno neprihvatljiva i nerazumna, rekao je danas univerzitetski profesor Čedomir Čupić.

„Jako mi je žao, podržavao sam te mlade ljude“, rekao je Čupić za N1.

Na poslednjem protestu „1 od 5 miliona“, kaže Čupić, osetio je nešto nemoguće – ide transparent sa natpisom „bojkot“, a u svom govoru jedan mladi čovek kaže da će videti da li će učestvovati na izborima.

„To je socijalna šizofrenija. Jedno govorite, a drugo radite. Videćemo šta stoji iza toga, vreme će da pokaže“, dodao je Čupić. Prema njegovim rečima, ta odluka je potpuno neprihvatljiva i nerazumna.

Čupić je naveo i da, kada su u pitanju izbori, pored stranaka saradnika Vučićevih koje su se takvima pokazale, imamo i kalkulantske stranke – koje kalkulišu, a sada i „političke neznalice“.

„Ne znam da li su tu svi organizatori, oni su imali organizaciju po celoj Srbiji, ne znamo šta ti ljudi misle, da li je to samo jedna grupa? Ovo što oni rade je potpuno nerazumno, neracionalno, nepamentno, opasno, a bilo bi najopasnije da su ušli u neku kalkulaciju, da služe za potkusurivanje neko… Sebe su onda, kao ljude, uništili“, rekao je Čupić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari