Đilas: Lažna Vlada 1Foto: Miroslav Dragojevic

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da je Srbija danas dobila „lažnu vladu“ 130 dana posle „lažnih izbora“ na kojima se „režim borio sam sa sobom“.

Đilas je istakao da smo dobili vladu kontinuiteta u čijem je mandatu, po rečima premijerke, mafija ušla u državne organe, koja u ovoj godini nije otvorila nijedno poglavlje u pridruživanju EU, skoro je duplirala spoljnotrgovinski deficit, a šalila se sa koronom pa nas je zatvarala na po 80 sati.

To je ista vlada za čijeg je trogodišnjeg mandata zemlju napustilo skoro 200.000 ljudi, a na teroriji cele Srbije izgrađena je samo jedna nova osnovna škola, dok su plate lekara tri puta manje nego u Rumuniji, naveo je Đilas u pisanoj izjavi.

On je dodao da će po proceni Svetske banke rast bruto društvenog proizvoda u 2021. u Srbiji biti niži čak i od rasta u Albaniji, Makedoniji i Crnoj Gori.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “Đilas: Lažna Vlada”

    • Pa kako ste ih preko ološa od kriminalaca i medija terali na vaše glasanje (a ne izbore) pitanje od milion koverata i kofera je koliko vi zaista imate podršku među srbljima, za ovakvu mafijašku komunoradikalnu bandu na vlast?

  1. A da si ti u njoj, onda ne bi bila lažna? Samo, tebe narod prezire, osim ovih koje plaćaš, a i oni će, čim prvi put zavrneš slavinu.

  2. Vlada je legitimna, izabrana na demokratskim izborima, sa izuzetnim kadrovima. Predstoji joj težak zadatak da postigne i bolje rezultate od prethodne, ali verujem da je to izvodljivo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.