Foto: Dveri

Obradović je pisma predao Policijskoj upravi u Čačku i tamo prijavio ove pretnje. Naglasio je da su ova pisma još jedan razlog više da učestvuje na današnjim protestima u Beogradu.

Obradović je juče novinarima u Čačku pokazao jedno pismo sa fotografijama lidera opozicije kojima je bukvalno nacrtana meta na čelo crvenim flomasterom i u kom piše da za njih ima spreman snajper i da će proći „gore nego Borko“. Pismo je potpisano sa „Udruženje snajperista sa Košara“. I drugo pismo u kom se kaže da će mu „goreti sva pokretna i nepokretna imovina“ i da neće biti pošteđeni ni njegovi najmiliji, navodi se u saopšenju Dveri.

„Kada te Vučićeve barabe nemaju hrabrosti da se suoče lice u lice s vama, kao što ni Vučić nema hrabrosti da izađe na tv duel, onda se kriju iza imena onih časnih mladića koji su na Košarama branili otadžbinu“, rekao je Obradović. On je ih je pozvao da se pojave uživo, a ne da se kriju iza časnih vojnika sa Košarama među kojima imam mnogo prijatelja, a jedan od njih je bio i odbornik Dveri.

On je istakao da je život posvetio borbi protiv kriminala i korupcije, borbi za jednu pristojnu, domaćinsku, porodičnu Srbiju u kojoj neće biti moguća ovakva anonimna pisma.