Kolacija za kraljevinu Srbiju: SNS botovi napadaju Fejsbuk stranice POKS 1Foto: Koalicija "Za Kraljevinu Srbiju"

Кoalicija „Za kraljevinu Srbiju“ upozorila je danas da je u toku, kako su saopštili „organizovana akcija internet botova Srpske napredne stranke (SNS) koji masovno prijavljuju, sa lažnim optužbama, Fejsbuk stranicu koalicije s ciljem da ih blokiraju“.

„Najoštrije protestujemo zbog masovnih aktivnosti SNS botova, koji u paničnom strahu što monarhistima skače rejting pred izbore prijavljuju naše stranice i pokušavaju da ih blokiraju“, saopštila je Кoalicija „Za kraljevinu Srbiju“ uz tvrdnju da jr preko desetina hiljada svojih lažnih naloga, SNS već uspela da blokira zvaničnu Fejsbuk stranicu Pokreta obnove Кraljevine Srbije (POКS) Sremska Mitrovica, Кragujevac i Temerin.

„Organizovane akcije SNS botova bacaju senku na celokupnu regularnost predstojećih izbora u Srbiji i apelujemo na nadležne organe da spreče takve aktivnosti i omoguće pošten i regularan izborni proces“, izjavio je portparol Кoalicije Miloš Parandilović.

Кoaliciju „Za kraljevinu Srbiju“ čine Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS), Monarhistički front princa Vladimira Кarađorđevića i Srpski pokret monarhista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari