Lazović: Bojkot je uspeo, krećemo u obaranje vlasti u Beogradu 1

Izborni rezultati su pokazali da je bojkot apsolutno uspeo. Evidentno je da samo oni koji su bili bliski Srpskoj naprednoj stranci ulaze u budući sastav Skupštine Srbije.

Čak ni ovo snižavanje cenzusa na tri odsto, nije uspelo da stvori privid o slobodnim i demokratskim izborima, ocenjuje za Danas Radomir Lazović iz inicijative Ne davimo Beograd.

On je istakao da izlaznost u Beogradu jasno pokazuje potencijal za promene vlasti. – Inicijativa Ne davimo Beograd će već od sutra krenuti sa uključivanjem građana u naš pokret da krenemo ka promenama vlasti u gradu što pre. Svu snagu ćemo usmeriti ka tom cilju i uspećemo – zaključuje Radomir Lazović za Danas.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “Lazović: Bojkot je uspeo, krećemo u obaranje vlasti u Beogradu”

  1. Treba izracunati koliko je ljudi nije izaslo recimo oko 2000 tih godine na izbore a koliko juce, razlika ce pokazati da li je bojkot uspeo .oduzeti taj broj i tada cese prikazati broj onih koj su bojkotovali ali ni to opet ne bi bio tacan broj jer dosta njih nije izaslo juce zbog straha od korone .

    • A da uzmemo izlaznost iz 2008? Tada je bila 47%, pa je Tadić pobedio Nikolića, i? Niko nije urlao oko toga. Šta misliš, da svi, koji nisu izašli na izbore, baš vas podržavaju?

  2. Moj komentar nije objavljen!? Ja sam za pravu i demokratsku Opoziciju protiv sadasnje uzurpatorske vlasti, ali i trule Opozicije. Ali tkz „free media“ kao vi dokazuje suprotno. Iako nikoga nisam uvredio birate komentare koji vama odgovaraju. To znaci da nista niste bolji, cak ste gori od udvornicke medije koju drzi vlast. Eto gde je problem! Evo mog komentara jos jednom, pa da vidim, sta ce te uraditi sa sa njim?
    Dokle ce Opozicija da laze i sebe i ovaj narod. Nista nije uspelo i nece. Dok god sam narod ne skloni prvo ovu trulu i recklovanu tkz.,Opoziciju i ne dođje neko ko zna šta da kaže, predlozi napravi program i okrene, nesto da počne da se gleda prema nekom pašnjaku,, biće se u toru sa pogledom na provaliju. Svi oni koji su ikada propali na vlasti ili u Opoziciji, nisu imali i nemaju vise šanse. Šta bi sada trebalo da se dogodi u mesto traženja razloga za gubitak (kazu uspeh sic) izbora, koji su sami inicirali? Potrebno je da se svaki od ovih vodja i luzera pospe po glavi i odmah skloni sa političke scene zbog propale politike, a da stranke odmah izaberu nove ne kompromitovane lidere, koji bi trebali da rade na svom politickom programu, a ne na demonstracijama, opljuvavnju vlasti, i nebulozama u stilu „idemo da rusimo vlast“… za naredne 4 godine!. Inače, on je suviše pametan, za ljude koji bi od Opozicije samo pripadnost, uz privilegije koje slede.To je i pticama na grani jasno.

    • Kako tacno je uspeo bojkot? Tako sto samo niste izasli i pustili ostale glasace da glasaju za svoje? Moze li opozicija jednom u zivotu da da neku konstruktivnu ideju ili ce samo imati za cilj da nesto rusi i svrgava? Gde je opozicija da pokaze svoje planove?? A da. Nema ih. Cak ni svoje medije ne koriste pametno. Nista pametno ne cujemo osim poziva na haos. Stidim se sto sam nekad verovala ovim ljudima.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.