Mihajlović: Demokratska i fer kampanja je nešto oko čega treba da budemo jedinstveni 1Zorana Mihajlović Foto: MGSI

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je sinoćnu poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića o potrebi za demokratskom i fer izbornom kampanjom, odgovornošću svih političkih aktera i neprihvatljivosti nasilja kao sredstva političke borbe kao „veoma važnu“.

„U uslovima povećane političke napetosti, pa i nasilja pojedinih opozicionih lidera, dragocen je poziv predsednika Srbije na smirivanje tenzija i da kampanja protekne u demokratskoj atmosferi, bez ikakvog nasilja. Očekujem da će Srpska napredna stranka u predstojećoj kampanji, kao i do sada, pokazati najveću odgovornost, baš kao što je pokazivala i u vođenju države i ostvarivanju rezultata za građane Srbije”, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Demokratska i fer kampanja i briga za zdravlje građane je nešto oko čega treba da budemo jedinstveni, ocenila je Mihajlović.

„Političke razlike treba ostaviti za izbore, na koje svako izlazi sa svojim programom i rezultatima, a građani su ti koji biraju kome će dati poverenje“, poručila je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari