Za kraljevinu Srbiju: Dodatno podržati porodice sa više dece 1Foto: Koalicija "Za Kraljevinu Srbiju"

Koalicija „Za kraljevinu Srbiju“ ocenila je da je za jačanje Srbije kao države neophodna bolja populaciona politika i posebna podrška porodicama sa više dece.

Predstavnici te političke opcije su u Arilju kazali da je Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), koji je član te koalicije, pokretao više inicijativa kako bi trudnice, porodilje i porodice sa više dece dobile bolju zaštitu i ostvarile veća prava.

„U Kraljevini Srbiji će majke sa četvoro i više dece odmah dobiti nacionalnu penziju ako žele. Država će obezbediti beskamatne kredite od 30 hiljada evra za mlade bračne parove sa otpisom trećine duga za svako rođeno dete. Natalitet je naš prioritet“, rekao je potpredsednik POKS, Dragan Ninković.

Koaliciju „Za kraljevinu Srbiju“ čine POKS, Monarhistički front princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Za kraljevinu Srbiju: Dodatno podržati porodice sa više dece”

  1. Hahahahaha, a ko će sve to da plati? Da neće krlj iz svog džepa da izvadi pare na sto? Ne, neće jer je i sam prezadužen i ne isplaćuje plate baštovanima i drugom osoblju.

  2. prvo da bi neko imao vise dece mora da ima primanja i plate u kuci, redovne i pristojne, a ne da pati tu decu na minimalcu i ocekuje da ce sve drzava da resi a njihovo je samo da stancaju i ocekuju. treba pomoci maksimalno decu ali treba takodje i biti realan koliko ti budzet dozvoljava.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.