Zelenović: Šapčani imaju privilegiju da učestvuju na izborima, svi drugi u Srbiji će samo glasati 1Nebojša Zelenović Foto: FoNet/ Ognjen Stevanović

Gradonačelnik Šapca i lider Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović ocenio je da će Šapčani 21. juna imati „privilegiju“ da učestvuju na lokalnim izborima dok će kako je naveo, svi drugi u Srbiji „samo glasati“ tog dana ali neće imati izbore. 

On je za Blic rekao da svaki od 100.000 birača u Šapcu „tačno zna šta je čija politika“ i dodao da u tom gradu „niko ne može da pokrade izbore“.

„Mi imamo obavezu prema građankama i građanima da obezbedimo još veći razvoj. Mi se borimo za naš grad i odbranićemo njegovu slobodu. Naši politički protivnici su političari iz prošlog veka koji gledaju svoje i interese svojih šefova iz Beograda“, naveo je Zelenović.

Ocenio je da je u situaciji, u kojoj zbog stanja u medijima, građani ne znaju šta je čija politika a opozicija nije u stanju da spreči krađu na izborima, ispravna odluka opozicionih stranaka iz Saveza za Srbiju da bojkotuju izbore na svim nivoima.

Zelenović je dodao da će proces ujedinjenja u „veliku“ Demokratsku stranku biti nastavljen posle izbora i da će Zajedno za Srbiju biti deo nove DS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari