Jeremić: Vučić režimskim protestima pokušava da sakrije afere saradnika 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Kontinuirana hajka na neistomišljenike kulminirala je protestima protiv Dragana Đilasa u režiji Vučićevog režima, istakao je u pisanoj izjavi predsednik Narodne stranke i lider Saveza za Srbiju Vuk Jeremić.

On je naveo da su, nakon štrajka glađu predstavnika vlasti, režimski protesti protiv opozicionih lidera „nova Vučićeva izmišljotina kojom pokušava da sakrije kriminalne afere svojih najbližih saradnika, kumova i prijatelja“.

„Pre ovog cirkusa, preko svojih pijuna Vučić je ispraznio račun pokreta Dveri i pokušao da uništi Demokratsku stranku. Uvrede, pretnje i nasilje prema neistomišljenicima su jedino čime se ovaj režim bavi“, navodi se u izjavi Jeremića.

Dodao je i da Savez za Srbiju nastavlja borbu protiv režima, za koji tvrde da uništava Srbiju,jer iz zemlje svakoga dana trbuhom za kruhom i mozgom za dostojanstvom pobegne 140 ljudi.

SZS će u narednim danima na specijalnoj konferenciji za medije predstaviti javnosti pozadinu ovih organizovanih napada na političke neistomišljenike, zaključio je Jeremić u izjavi za medije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari