Jovanović: Mali vređa inteligenciju Beograđana 1Nikola Jovanović Foto: Fonet /Aleksandar Levajković

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali nastavlja da vređa inteligenciju Beograđana, predstavljajući Beograd na vodi kao simbol promena i ključni razvojni projekat, ocenio je danas potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović.

Jovanović, u pisanoj izjavi, kaže da će Mali „ostati upamćen kao gradonačelnik koji je radio u korist privatnog, a ne javnog interesa, proizveo do sada nezabeležen broj afera“ i da nije zaslužio ministarsku funkciju.

Prema rečima Jovanovića, ovakvom verzijom projekta Beograda na vodi, gradu je „načinjena velika materijalna šteta, a Srbija stavljena na međunarodnu crnu listu zemalja osumnjičenih za pranje novca“.

Gde su tri i po milijarde evra stranih investicija, koje su obećane ovakvom verzijom Beograda na vodi, upitao je Jovanović, kao i „ko su pravi vlasnici koji stoje iza ovog projekta“. Na koji način će stambeno naselje i šoping mol pokrenuti razvoj Beograda i Srbije, što je od 2015. godine obećavao zajedno sa gospodinom Goranom Vesićem, pita Jovanović gradonačelnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari